Sikret storkontrakt med skipsbygger

Utstyrsleverandør fra Ulsteinvik har sikret storkontrakt med Kleven.Som et resultat av at oljeprisen har vært på sitt laveste på seks år, er tidene tøffe for utstyrsleverandørene til offshorenæringen. Da er det ekstra gledelig at Mare Safety fra Ulsteinvik i forrige uke signerte tidenes kontrakt med Kleven om levering av bysser og redningsbåter til Kleven Verft og Myklebust Verft.

Viktig for alle parter

– I disse tider betyr en slik kontrakt veldig mye, spesielt for grunnlaget til videre drift. Vi ser på dette som en bekreftelse på at vi har jobbet bra disse to årene og at vi nå kan se fremover, forteller Reidar Vågeskar, daglig leder i Mare Safety.

Mare Safety skal i perioden 2016 og 2017 levere hele 14 bysser og 4 redningsbåter fordelt på Kleven Verft i Ulsteinvik og Myklebust Verft i Gursken

– Det er en vesentlig ordre og den største vi har inngått i løpet av selskapet sin 15 år lange historie. Vi skal være ærlige om at 14 bysser er mye på en gang, men vi er innstilt på å brette opp ermene og ser frem til fortsettelsen. Vi gleder oss.

Kontrakten er viktig både for leverandør og kjøper.

Godt samarbeid

Bare havnebassenget i Ulsteinvik skiller Mare Safety fra Kleven i geografisk sammenheng. Fra kontorplass har Mare Safety kunne sett utviklingen av samarbeidet som har pågått siden selskapet ble stiftet i 1999.

For Kleven er det viktig at leverandøren er lokal.

– Vi er i den heldige situasjonen med at vi har en god ordrebok i Kleven-konsernet generelt, og det er også slik at vi prøver så godt vi kan å orientere oss i forhold til lokale leverandører når vi velger utstyr til båtene vi bygger. Vi er veldig glad for at vi fikk i havn denne kontrakten med Mare Safety. Det har vært ett langt og godt samarbeid, noe vi setter stor pris på, kommenterte Odd Magne Skotnes til Vikebladet Vestposten kort tid etter kontraktsinngåelsen.

Related Posts