Får ny brannbåt fra Mare Safety

 

Utstyrsleverandøren Mare Safety skal levere ny brannbåt til Trøndelag brann- og redningstjeneste IKS.

 I en anbudskonkurranse med flere andre gode aktører, vant Mare Safety frem med sitt tilbud på ny brann- og redningsbåt til Trøndelag brann- og redningstjeneste som skal leveres i oktober år. Produktsjef for båter ved Mare Safety, Geir Ove Molvær, er glad for at valgt falt på Mare Safety.

– Vi har skaffet oss en god kompetanse på bygging brann- og redningsbåter fra arbeidet vi hadde med å levere brann og redningsbåt til Molde brann- og redningstjeneste i 2014. Det at Trøndelag brann- og redningstjeneste også velger oss, viser at vi har et produkt som samsvarer med de krav som stilles fra etaten, og at vi viser fleksibilitet i forhold til å tilpasse båtene etter kundens ønsker og behov, seir Molvær.

Signerte kontrakt

Kontrakten på den nye båten, som en spesialtilpasset utgave av MARE GTC 900-2VD (FF), ble signert ved Trøndelag brann- og redningstjeneste sine lokaler i Trondheim fredag formiddag. Tilstede under signeringen var Geir Ove Molvær, daglig leder Trygve Gaustad ved Mare Safe Sea, som har arbeidet med utrustning av Mare Safety sine båter, og brannsjef Torbjørn Mæhlumsveen ved Trøndelag brann- og redningstjeneste.

Brannsjefen er spent på den nye båten, og forteller at den har en del oppdrag i vente.

– I 2015 hadde vi 45 sjøredningsoppdrag og 34 dykkeroppdrag som ble utført med den større brann- og redningsbåten vår, «Anne Katrine». Denne nye båten vil brukes til samme type oppdrag, men har større mobilitet da den kan kjøres lengre opp i Nidelven og gjennom kanaler i havneområdet. I tillegg til sjørednings- og dykkeroppdrag, vil båten bli brukt til assistanseoppdrag for små og større båter som trenger maritim bistand fra oss, forteller Mæhlumsveen.

Dekker behovet

Mæhlumsveen sier at en gruppe har gjort vurdering på alle innkommende anbud, og at valget falt på Mare Safety sitt tilbud på grunn av en totalvurdering basert på kvalitet og bruk.

– Mare Safety leverte i denne omgang et tilbud på en båt som dekker behovet og har den totalt sett beste løsningen som vi formelt sett har bruk for, avslutter han.

 

Spørsmål kan rettes til Geir Ove Molvær – telefon 96919814

Related Posts