Fulltreffer i Alaska

Skal levere to nye båter til American Seafoods Group i midten av mai.

Mare Safety AS fra Ulsteinvik har over lengre tid jobbet for å etablere en kundegruppe i USA. Det nedlagte arbeidet får de nå uttelling for, da American Seafoods Group har bestilt to båter av typen MARE GTC700 Twin Outboard.

Suppleringsbåter

Seattle-baserte American Seafood skal bruke de to nye båtene som suppleringsbåter mellom fiskefartøy i Alaska-områdene, og produktsjef Geir Over Molvær i Mare Safety har besøkt selskapet i hjembyen for spesifisering og forhandling.

  • Det er veldig kjekt at American Seafoods Group har valgt Mare Safety som leverandør av nye båter. Avtalen kom i havn gjennom et godt samarbeid med vår agent ElectoMarine som også er lokalisert i Seattle, forteller Molvær.

Han forteller at kunden på sin side har hatt anledning å tilrettelegge båtene etter eget ønske slik at de passer godt til den daglige bruken.

  • Selv om båtene stort sett er bygd opp på samme underlag, kan våre kunder tilpasse båtene i ganske stor grad, og det er noe vi veldig ofte strekker oss langt for å imøtekome med forbehold om at kravene til sikkerhet er tilfredstilt. Dette er båter som er skapt for tøffe miljøer, og vil passe American Seafoods godt, slår Molvær fast.

Døråpner

Mare Safety ser på den nye leveransen til statene som en døråpner mot det amerikanske markedet. Båtene er de absolutt første i Mare Safety sin historie som sendes i containere til USA.

  • Vi har gjennom den siste tiden levert en del tilbud til kunder i USA. Det er klart at denne nye avtalen vil fungere som en døråpner, og en erfaring som vi tar med oss i form av videreutvikling av produktene våre mot amerikanske arbeidsmetoder. Et viktig vektlodd er vår godt etablerte agent i Seattle som opererer i et ganske relevant område for hvilke miljø våre båter er bygd og konstruert for, avslutter Molvær.

Båtene ble bestilt at American Seafoods Group i januar 2018 og skal leveres i midten av mai måned. Begge båtene er utstyrt med 2 stk. Yamaha 115 HK motorer.

Related Posts